Iveta Fabešová se svou novou knihou sladce provoní (nejen) letošní Vánoce

Respektovaná cukrářka Iveta Fabešová, jejíž dokonalé zákusky útočí na většinu našich smyslů, vydává novou kuchařku plnou receptů na tradiční české cukroví v neodolatelném moderním provedení. S její knihou Vše sváteční se vám bude péct jedna radost a vánoční cukroví se i u vás stane stejně návykové, jako jsou její vlastní výtvory.

Sladkosti Ivety Fabešové patří mezi nejzářivější hvězdy na českém cukrářském nebi. A když se tato skvělá cukrářka nechá inspirovat tradičními recepty od Marie Sandtnerové, vzniknou přímo pohádkové výtvory. Na čtenáře čekají desítky ověřených receptů na oblíbené české sváteční cukroví – a všechny v lákavém moderním podání. »Oslavte Vánoce ve velkém stylu, doplňte svou sbírku rodinných receptů o další sladké poklady a inspirujte se praktickými profi tipy,« uvádí se v tiskové zprávě.

»Kniha je velmi elegantní, s čistou grafikou. Bude pro čtenáře zdrojem skvělých receptů na výborné sváteční cukroví. Iveta Fabešová čtenářům však nenabízí jen soupis surovin a výrobní postup. Dělí se i o své know-how, které je k nezaplacení. Její rady a tipy tak usnadní pečení nejen publikovaných receptů. Každý z receptů vybraných z původní předlohy byl speciálně odborně přepracován, zredigován, připraven a nafocen za asistence food stylistky právě pro tuto publikaci – vznikla tak obsáhlá sbírka základních receptů na klasické cukroví, těsta a náplně doplněná detailními postupovými fotografiemi, řadou tipů a také menšími recepty. Publikaci je možné vnímat jako stylovou, a přesto tradiční kuchařku, která ovšem splňuje veškeré nároky na moderní kulinární knihy. Právě spojení české tradiční kulinární školy s moderními postupy a ikonou české cukrařiny dělá z této publikace naprosto originální projekt, který zaručeně rozvíří vody cukrářských knih,« dodává se v tiskové zprávě.

Publikaci doprovázejí krásné ilustrace inspirované původními ilustracemi v kuchařce Marie Sandtnerové. Jejich autorem je Vladimír Staněk. Touto knihou vzdává Iveta Fabešová Sandtnerové hold.

Součástí kuchařky je také kapitola věnovaná Ivetině kavárně ve Werichově vile a příběhu o tom, jak se jí podařilo kavárnu IF Café v tomto historickém místě vybudovat.  

(mac)

FOTO – Albatros Media

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy