Nejkrásnější muž světa byl poprvé v lázních. Na Bali předá cenu svému nástupci

Sympaťák Dominik Chabr vzbudil pořádný rozruch, když byl hostem na vystoupení Zuzany Bubílkové ve Františkových Lázních. Pobyt ve Spa Resortu Pawlik si už užívalo hodně známých osobností, ale nejkrásnějšího muže světa s titulem Man Of The Year 2022 a bronzového ze soutěže Muž roku 2021 tu ještě neměli.

Dominik si užil thajskou masáž i vyhlášenou slatinnou lázeň. Zaplaval si v aquaparku a v masérně si na něm smlsla Zuzana Bubílková, kterou zase on na oplátku prohnal v posilovně. »Paní Bubílková je skvělá. Kdyby každá dáma byla tak důsledná a chodila denně cvičit, neuvidíte obézní ženu. Nikdy jsem v lázních nebyl. Od malička sportuji a tělo zatím poslouchá. Občas si ale dopřeji relaxační masáž nebo bylinkovou koupel. Je to příjemné,« uvedl Chabr, který je zvyklý na sobě pracovat. Jeho píle mu nese plody.

»Před odjezdem do Fratiškových Lázní jsem se byl podívat na castingu Muže roku. Jsem zvědavý, jací budou letošní finalisté. Té soutěži vděčím za hodně. Pak se chystám na natáčení reklamy a kvůli filmu se učím jezdit na koni. Čeká mne také focení v Itálii a ještě pojedu na Bali, kde budu předávat cenu svému nástupci. Je toho hodně,« usmíval se Chabr a dodal, že i za krásné tři dny strávené v resortu Pawlik vděčí soutěži Muž roku.

(mac)

FOTO – Herminapress

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy