Si Ťin-pching zaslal zdravici 1. Vysokému fóru pro budování silné kulturní země

V Šen-čenu bylo 7. června odpoledne zahájeno 1. Vysoké fórum pro budování silné kulturní země. Čínský prezident Si Ťin-pching zaslal fóru blahopřejný dopis.

Si v dopisu uvedl, že se strana zavázala vytvářet novou éru socialistické kultury. »Od 18. sjezdu Komunistické strany Číny jsme postavili kulturní výstavbu na přední místo ve správě země, neustále jsme prohlubovali své porozumění zákonitostem kulturní výstavby, podporovali jsme pokračování a rozvoj kultury a činili jsme pevné kroky v budování socialistické kulturní velmoci,« uvedl.

»Měli bychom plně prosazovat myšlenku socialismu s čínskými rysy pro novou éru a ducha 20. sjezdu Komunistické strany Číny, lépe se ujmout nové kulturní mise, posilovat kulturní sebevědomí, trvat na otevřenosti a toleranci, dodržovat integritu a inovace a podněcovat kulturní inovace a kreativitu celého národa,« dodal. »Na historickém výchozím bodě budeme nadále podporovat kulturní prosperitu, budovat kulturně silnou zemi a budovat moderní civilizaci čínského národa, neustále podporovat výměny a vzájemné učení se mezi lidskými civilizacemi a vložíme silnou duchovní sílu do budování silné země a národního omlazení,« uzavřel Si.

(pr)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy