Uhrančivá kráska Patsy Kensit slaví polokulatiny

Patsy Kensit byla svého času považována za jednu z nejkrásnějších britských modelek. Dokázala se dostat i do světa Hollywoodu a nejvíce ji proslavila role jihoafrické konzulky z filmu Smrtonosná zbraň 2, kde se do ní zamiloval hlavní hrdina Mel Gibson, ovšem láska jim nebyla přána, neboť zlí padouši jeho partnerku utopili…

Uhrančivá kráska však mnohem více než svými rolemi proslula románky se známými hudebníky. Od patnácti let chodila se zpěvákem Gary Kempem ze skupiny Spandau Ballet. Jejím prvním manželem, kterého si vzala v roce 1988, byl Dan Donovan z Big Audio Dynamite, s nímž se rozvedla po třech letech, aby si v roce 1992 vzala Jima Kerra ze Simple Minds. S ním vydržela o rok déle, tedy čtyři roky, než se znovu rozvedla a po další roční pauze již byla opět vdaná, a to s Liamem Gallagherem z Oasis. Z druhého a třetího manželství má shodně syna.

Patsy Kensit, která dnes slaví 55. narozeniny, jsme kromě zmiňované Smrtonosné zbraně 2, mohli vidět mj. i ve filmech Návrat mrtvých, Twenty-One (21) nebo Návrat.

(mac)

Související články

1 KOMENTÁŘ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy