Vánoce Michaely Dolinové. Tělo jako nové, libovala si

Michaela Dolinová přesně ví, jak si zpříjemnit adventní čas a alespoň na chvilku uniknout předvánočnímu shonu. Na prodloužený víkend se »odložila« na Zámek Třešť, kde zahájila místní adventní trh, s hereckou kolegyní Michaelou Pecháčkovou pobavily diváky na Adventní talkshow a mezi tím absolvovala zábal z mořských řas.

Oblíbená herečka přiznala, že je lechtivá a hodně se u toho směje, proto na masáže chodí minimálně a před mužskými terapeuty je jí stydno. »Jednou jsem zažila péči maséra a docela jsem se styděla. To jsem od kamarádky dostala voucher na celotělovou masáž a to dělal pán. Ještě, když mi masíroval záda, tak to šlo. Ale když mi pak šel přes lýtka směrem nahoru, tam jsem se smála radši už preventivně, aby už nešel výš. Nebylo mi to příjemné. I ženskou lékařku mám radši ženu. Něco jiného je, když jsem šla rodit. To mi bylo jedno, jestli je lékař chlap nebo žena. Tam bylo nejdůležitější miminko,« vysvětlila Míša Dolinová, proč místo masáže svolila zábal. »Tady paní terapeutka mi spíš hlazením rozehřívala svaly a pak mne zabalila do zábalu z mořských řas. Ta směs mi moc nevoněla, při osprchování ze mne padaly takové kousky bahýnka, ale potom, ráj na zemi. Tělo jako nové,« libovala si Dolinová.

Herečka předvánoční čas miluje a na Adventním trhu na Zámku Třešť ochutnala svařené víno, u stánku chráněné dílny Nadačního fondu Šťastná hvězda si koupila adventní věnec a domů veze také vánoční cukroví a další dobroty, které připravili v zámecké kuchyni.

Míša Dolinová prozradila i svoje tajné přání, které se tímto stalo veřejným. Přeje si, stát se babičkou. Vždyť už má jednu dceru vdanou. »Nerada bych, aby mi dcera připravila to, co já své mamince, která musela na vnučku čekat do mých 33 let. Ale obdivuji svoji maminku, která se mne tenkrát jedinkrát nezeptala, kdy už budu mít miminko. Já bych se také dcery chtěla zeptat, ale neudělám to, mám vzor ve své mamince. Jsem přesvědčena, že když ženy mají miminko před třicítkou, tak jedině dobře. A i pro ty babičky je to dobře, mají ještě sílu a energii si vnoučat užít.«

Vánocemi bude vonět i při divadelním přestavení Čarodějky v kuchyni s Michaelou Dolinovou a Veronikou Žilkovou v hlavní roli. Místo koktejlu, jak přikazuje scénář, budou herečky připravovat vánoční punč. »Bude to punčová premiéra. Pojaly jsme to tak, že dáme divákům vybrat, jestli alko nebo nealko punč. Budou to pít z kalíšků, přidáme jim do punče ovoce a určitě si pochutnají,« plánovala Michaela Dolinová a jen doufá, že se jim diváci na představení neopijí.

(mac)

FOTO – Herminapress

Související články

2 KOMENTÁŘŮ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy