Video: Spotřební boom vyvolaný čínským filmem Země na scestí 2

Film Země na scestí 2 vypráví o tom, že Slunce bude zničeno, a proto lidé vybudují na povrhu Země obrovské vrtule, aby poháněly Zemi na cestě pryč ze Sluneční soustavy za novým domovem. Audiovizuální speciální efekty tohoto filmu jsou skvělé, a kromě toho je tento film také nápaditý a dojemný. Celkové tržby v Číně dosáhly 450 milionů amerických dolarů, a film se dokonce zařadil mezi deset filmů s nejlepšími tržbami v Severní Americe!

Ve srovnání s předchozími roky se na začátku letošního roku objevilo v Číně velké množství kvalitních filmů s různými žánry. Je to díky optimalizaci čínské protiepidemické politiky a obnovení zábavní spotřeby čínského trhu. Do kin vstoupilo 120 (sto dvacet) milionů lidí a spotřeba filmových derivátů vykazuje rychlý růst. 

Stručně řečeno, stále více lidí v Číně je ochotno platit za svá oblíbená díla a duševní vlastnictví. Trh s deriváty čínských filmových a televizních děl také rychle roste spolu s vlnou nové domácí spotřeby. Jejich budoucí vývoj je plný očekávání.

(pr)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy