Jágr se připomněl. Nabídl NHL své služby

Hvězdný hokejový útočník Jaromír Jágr opustil NHL v lednu 2018, nyní se ale zámořským fanouškům a manažerům připomněl. Padesátiletý dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru ve středu večer, kdy se otevřel trh s volnými hráči, nabídl klubům elitní kanadsko-americké soutěže své služby.

»Generální manažeři NHL – já jsem taky volný hráč, znovu,« vtipkoval Jágr na Twitteru a dodal informace o své výšce, váze a věku. »Je mi padesát, jsem pomalý, ale mám silné a šikovné ruce. Můžu nabídnout zkušenosti a rád hraju jen domácí zápasy. Zavolejte mi kdykoliv,« doplnil hrající majitel extraligového Kladna s emotikonem. Na Instagramu následně napsal, že bude muset začít trénovat, kdyby se někdo ozval.

Nejproduktivnější Evropan v historii NHL zároveň svůj inzerát využil i jako nabídku práce pro další hokejisty. »Jako majitel hokejového klubu v české lize hledám obránce k podpisu smlouvy. Bez legrace,« napsal Jágr, jenž shání posily pro extraligové Rytíře.

Středočeský klub se v minulé sezoně mezi elitou udržel až po výhře v baráži nad Jihlavou. Jedinou posilou pro nadcházející ročník, kterou Kladno zatím oznámilo, je brankář Adam Brízgala.

(čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy