Krejčíková se Siniakovou začaly Turnaj mistryň vítězně!

AKTUALIZOVÁNO

Tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vykročily úspěšně za obhajobou titulu z Turnaje mistryň. Nejvýše nasazený pár porazil v Texasu v úvodním duelu skupiny Rosie Casalsové americko-nizozemskou dvojici Desirae Krawczyková, Demi Schuursová 6:4, 6:3. Zahajovací duel soutěže vyhrály Češky i při čtvrté účasti.

Šestadvacetileté tenistky mohou na turnaji ve Fort Worth navázat na letošní triumfy z Australian Open, Wimbledonu a US Open. Titul na Turnaji mistryň mohou obhájit jako sedmý pár v historii.

»Předváděly jsme dobrou hru. První zápasy jsou vždy těžké a čekala jsem, že to bude zrádné. Bylo tam spousta situací, které šly přes shodu. Jsem ráda, že jsme to zvládly a vyhrály ve skupině první zápas,« řekla v rozhovoru na kurtu Krejčíková.

Olympijské vítězky z Tokia otevřely v texaské Dickies Areně celý turnaj. Úvod zápasu byl proti turnajovým osmičkám na chvíli přerušen kvůli nefunkčnímu elektronickému systému jestřábího oka. Češky od stavu 3:3 prolomily dvakrát servis soupeřek a po 46 minutách vyhrály první set.

Ve druhé sadě sice Češky ztratily třikrát servis, ve všech pěti případech ale dokázaly prolomit podání soupeřek. Po hodině a jednatřiceti minutách zakončily duel druhým využitým mečbolem.

Skupina Rosie Casalsové:

Krejčíková, Siniaková (1-ČR) – Krawczyková, Schuursová (8-USA./Niz.) 6:4, 6:3.

(koz, čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy