Plzeň přišla až do konce podzimu o Sýkoru. Zranění kolena je vážné

Fotbalistům Plzně do konce podzimní části sezony nepomůže zraněný Jan Sýkora. Viktoria o tom informovala na klubovém webu. Osmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace si v nedělním ligovém šlágru proti Slavii (3:0) poranil koleno.

Sýkora musel odstoupit už v desáté minutě a dnešní vyšetření ukázala, že už se na podzim v sestavě Viktorie neobjeví. Podzimní část letos končí kvůli mistrovství světa netradičně už v polovině listopadu.

Plzeňský rodák pomohl v uplynulé sezoně Západočechům k mistrovskému titulu a i v aktuálním ročníku patřil do základní sestavy. Ve všech soutěžích vstřelil čtyři branky včetně té v Lize mistrů na hřišti Barcelony. Viktoria je po devátém kole na prvním místě ligové tabulky o tři body před Slavií, navíc má zápas k dobru.

Před nadcházejícími zápasy v Lize národů proti Portugalsku a Švýcarsku figuroval Sýkora na seznamu náhradníků reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého. Kvůli zranění se ale dodatečné nominace nedočkal a zatím tak v národním týmu nerozšíří svou bilanci 14 utkání a čtyř branek.

(čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy