Priske odmítl prozradit, o čem se bavil s »kotlem«. Chválil ostatní diváky

Trenér fotbalistů Sparty Brian Priske nechtěl po vítězství 4:0 nad Slováckem v dohrávce 14. ligového kola komentovat svou debatu s »kotlem«. K tribuně se vydal poté, co z tohoto sektoru přiletělo na hřiště několik světlic a dělbuchů, kvůli kterým se pět minut nehrálo. Priskeho potěšila reakce zbylé části stadionu, která chování »kotle «důrazně odsoudila.

»Kotel« se po naházení pyrotechniky dožadoval rezignace klubového vedení. S neukázněnými diváky si šli promluvit Priske a zraněný kapitán Ladislav Krejčí mladší. Po znovuzahájení zápasu se sektor postupně vyprázdnil.

»Neměl jsem strach. Nepodělím se s vámi o to, co jsem jim řekl. Povím vám, co si myslím. A doufám, že (vy novináři) k tomu správně přistoupíte, protože budete psát o tom, co se přihodilo s fanoušky. Máme dvě možnosti. Buď můžeme mluvit o těch, kteří odešli a něco udělali, nebo o těch, kteří zůstali,« řekl Priske na tiskové konferenci.

»Chci se bavit o těch, kteří s námi zůstali celý večer a stáli nejen za hráči, ale i za klubem. Byli úžasní. Mají můj největší respekt za to, že ukázali nejen hráčům, ale i ostatním lidem, že takové chování nebudou tolerovat a že něco takového nechtějí na stadionu vidět,« prohlásil dánský kouč.

Sparta i s jejich pomocí navázala na sobotní vítězství 1:0 v Plzni. »Bylo krásné vidět nejen podporu fanoušků, ale i jejich reakci. Mám z toho velkou radost. Bylo úžasné cítit jejich podporu. Doufám, že (vy novináři) budete tento pohled sdílet a zaměříte se na ty, kteří se rozhodli zůstat, a napíšete, že takové lidi ve fotbale potřebujeme,« konstatoval bývalý trenér Midtjyllandu a Antverp.

(koz, čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy