Jak Josef Vágner slavil Kristova léta? A koho mu manželka dávala za příklad?

Třiatřicáté narozeniny oslavil zpěvák Josef Vágner mezi svou konkurencí. Gratulovalo mu 12 urostlých finalistů soutěže Muž roku, a protože je Josef častým hostem soutěžního klání, skvěle mezi ně zapadl. Kristova léta zpěvák moc neprožívá, i když lehkému bilancování se neubránil.

»To není bilancování, to je lehké zamyšlení. S kamarády jsme měli debatu, a když si zpětně promítnu některé roky, připadal jsme si v některých věcech s prominutím jako tele. Některé věci bych udělal jinak. Ale to má asi každý,« usmíval se Vágner, kterého na závěrečný večer soustředění Muže roku ve Vile Lanna v pražské Bubenči doprovázela manželka Marlen. Tipovala vítěze, komentovala obleky Koutný, volnočasové oblečení z C&A, brýle Slavíková a spodní prádlo STYX od Trenýrkárny. »To nevím, jestli byl dobrý nápad, brát s sebou manželku. Když viděla vypracovaná těla finalistů, došla k závěru, že bych měl cvičit. Nebudu se vymlouvat na čas, ale mě to fakt nebaví,« s úsměvem konstatoval oslavenec.

Domácí oslavu má Josef Vágner už za sebou. Manželka má narozeniny o několik dní dřív, a tak narozeninové veselí sfoukli najednou už předem. »Do půlnoci jsme slavili její narozeniny a od půlnoci se to překlopilo na oslavu mých narozenin. A dopadlo to krásně, nad ránem jsme seděli s kámoši v dětském bazénku. Moje dcerky u toho nebyly. Skoro pětiletá Amelie je s rodiči na prázdninách v Řecku a dvouleté Jasmínce je to ještě jedno,« uvedl zpěvák, kterého prezident soutěže David Novotný pozval na finále, které se koná 25. srpna v Náchodě.

A kdo se v něm představí?

1. Jan Černohorský, podnikatel, 27 let, Nové Strašecí, 2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou, 3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha, 4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha, 5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Klatovy, 6. Jan Legát, hlavní stavbyvedoucí, 33 let, Praha, 7. Rostislav Procházka, administrativní pracovní, 22 let, Znojmo, 8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov, 9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha, 10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let, Mělník, 11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané, 12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice.

(mac)

FOTO – Herminapress

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy