Slavii posílil obránce Sinyan, chtěla ho už před dvěma roky

Fotbalisty Slavie posílil gambijský reprezentační obránce Sheriff Sinyan, který do Edenu přišel jako volný hráč po konci angažmá v norském Molde. Šestadvacetiletý stoper s pražským klubem podle jeho webových stránek podepsal roční smlouvu s dvouletou opcí.

Rodák z Osla je aktuálně zraněný. Ve Slavii se Sinyan začne připravovat za dva týdny pod dohledem lékařů a fyzioterapeutů. Na hřiště by se měl dostat v horizontu tří měsíců.

»Slavia je top klub, kterému se daří v Evropě i na domácí scéně. Chci vyhrávat zápasy, trofeje a bojovat v evropských pohárech s těmi nejlepšími mužstvy. Tato myšlenka mě motivuje a je to i důvod, proč do Slavie přicházím,« uvedl na webu Slavie Sinyan. »Po rozhovorech s trenérem a sportovním ředitelem jsem se v klubu cítil žádaný, je to dobré spojení. Fotbal, kterým se Slavia prezentuje, je velmi atraktivní, bude mi sedět. O tom jsem přesvědčený,« dodala nová posila červenobílých.

Slavia měla o Sinyana intenzivní zájem už před dvěma lety, ale Molde všechny nabídky vršovického klubu odmítlo a klíčového hráče neprodalo. Nápomocni mu budou v Praze Christos Zafeiris a Igoh Ogbu, rovněž importy z norské nejvyšší soutěže. »Kluky z Norska znám, mluvil jsem s Christosem i Igohem, kteří se se mnou podělili o své zkušenosti. Zní to skvěle, hrát s nimi v jednom týmu,« dodal Sinyan.

(koz)

FOTO – slavia.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy