Zpěvačka Kamila Nývltová prozradila svůj ideál mužské krásy: Nemusí to být žádný manekýn

Jako správná ženská se zpěvačka Kamila Nývltována letošní finalisty soutěže Muž roku těšila. Kolikrát na akcích spojených s Mužem roku zpívala nebo seděla v porotě a na vítěze soutěže mužské krásy a sympatií má docela jasná kritéria, proto dorazila do Restaurantu na Střelecký ostrov.

»Samozřejmě kluci na sobě makají a mají super těla. Pro mne to není ale nejdůležitější, víc pozornosti věnuji očím a úsměvu. Sympaťák chlap nemusí být vyloženě manekýn, může mít i trošku bříško, ale na oči a úsměv nedám dopustit,« usmívala se zpěvačka, která ocení, když jsou muži gentlemani. »My ženy pořád řešíme, jak vypadáme, jestli jsme zhubli, přibrali, obhlížíme se ze všech stran. Ale když potom někam přijdu a třeba kolega mi vysekne poklonu, že mi to sluší, je to fajn. Myslím si, že gentlemanské jednání dodává ženám hodně sebedůvěry a sebevědomí,« zamýšlela se Nývltová.

Momentálně se kolem ní »motají« tři gentlemani jménem Trapl, Pecha a Matuš a spolu s Michaelou Noskovou tvoří vokální seskupení Sing Sing Quintet. »Kluci moji, to jsou opravdu gentlemani. Když si třeba s Míšou Noskovou vezmeme krátké šaty, tak nás kluci vždycky pochválí, jak nám to sekne. Jsou milí. Jezdíme po vystoupeních, máme za sebou první klip, přitom má každý ještě svoji kariéru. Jsou to fajn parťáci, pro mne moji muži či gentlemani roku,« smála se Nývltová.

Finalisté soutěže Muž roku předvedli oblečení od společnosti C&A,  spdní prádlo od Trenýrkárny, boty od CCC a obleky Koutný. Prezident soutěže David Novotný byl s výběrem letošních finalistů spokojený a přidal několik zajímavých čísel. »Letos se zaregistrovalo 680 mladých mužů, z nichž 150 jsme pozvali na casting. Kvalitě výběru pomohlo i rozšíření věkové hranice na 35 let. Vzešla z toho dvanáctka finalistů, z nichž 7 poletí na světové soutěže. Finalisty čeká soustředění a pak finále,« uvedl Novotný a upřesnil: »Letos je to 25. ročník a finále se koná 23. srpna v Náchodě.«

A komu budou diváci náchodského divadla držet palce? 

1. David Vencl – asistent hudební společnosti, 25 let, Náchod

2. Vojtěch Bělunek – podnikatel, 32 let, Ostrava

3. Daniel Štefan – student, 20 let, Strančice

4. Ondřej Valenta – učitel, 32 let, Praha

5. Jan Jiránek – mechatronik, 26 let, Mladá Boleslav

6. Jiří Dráb – manažer, 32 let, Zlín

7. Daniel Sklář – podnikatel, 29 let, Praha

8. Jakub Mádl – asistent kameramana, 35 let, Nový Bydžov

9. Jakub Klíma – OSVČ, 32 let, České Budějovice

10. Petr Hantych – řidič, 29 let, Ústí nad Labem

11. Marcel Nazad – manager, 34 let, Prostějov

12. Tom Jurka – Spisovatel a cestovatel, 32 let, Praha

(mac)

FOTO – Muž roku/Herminapress

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy