Ermal Krasniqi. Mistrovská Sparta má první posilu

Mistrovská Sparta se dočkala první letní posily. Na Letnou přestupuje pětadvacetiletý křídelník Ermal Krasniqi. Kosovský fotbalový reprezentant přichází z Rapidu Bukurešť, kde za uplynulý půlrok vstřelil šest gólů a přidal tři asistence.

»Ermala přivádíme kvůli jeho typologii. Je to pohyblivý, dynamický hráč. V některých zápasech, zejména v soutěžích UEFA, jsme cítili, že nám chybí více rychlosti – a Ermal nám v tomto ohledu pomůže,« uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický. »Je to tahový, náběhový fotbalista, který je zvyklý hrát na více pozicích v ofenzivě. Pro soupeře je nebezpečný také tím, že umí gól dát i připravit,« dodal Rosický.

»Neváhal jsem ani vteřinu,« zhodnotila nová posila jednání se Spartou. Tu už podle dánských a nizozemských médií v nové sezoně nepovede strůjce dvou titulů, kouč Brian Priske. Letenští se údajně dohodli s Feyenoordem Rotterdam, kde bude dánský stratég působit, jeho místo by měl na lavičce Sparty zaujmout dosavadní asistent Lars Friis.

(koz)

FOTO – sparta.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy