Birmančevič už je ryzím sparťanem. Klub uplatnil opci na přestup

To, v co doufali všichni sparťanští fanoušci, se dnes stalo skutkem. Srbský fotbalista Veljko Birmančevič se stal definitivně hráčem Letenských, kteří na něj uplatnili opci a podepsali s ním víceletou smlouvu. Ofenzivní šikula doposavad v klubu hostoval z Toulouse, odkud přišel loni v létě. Obhájce titulu dnes informoval o přestupu křídelního hráče na svém webu.

»Prvních šest měsíců bylo opravdu skvělých. Jsem moc rád, že tady můžu pokračovat a budu bojovat za Spartu i dál. Rozhodování bylo jednoduché, o žádných jiných variantách jsem ani nepřemýšlel. Teď už jsem stoprocentním sparťanem,« uvedl Birmančevič, který dnes slaví 26. narozeniny.

Bývalý hráč Partizanu Bělehrad, Čukarički nebo Malmö, kterému pomohl k titulu, se ve Spartě stal okamžitou posilou. Na křídle nahradil reprezentanta Tomáše Čvančaru, který odešel do bundesligy.

Birmančevič dosud za letenský celek odehrál 32 soutěžních zápasů, ve kterých si připsal jedenáct branek a přidal deset přihrávek. V počtu asistencí je vůbec nejlepším hráčem celé FORTUNA:LIGY a se ziskem 16 kanadských bodů v 19 utkáních současně vládne i produktivitě naší nejvyšší soutěže. Sparta aktuálně po nerozhodném derby na Letné vede tabulku o čtyři body před Slavií.

(koz)

FOTO – sparta.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy