ČR – Polsko. Fotbalisté se těší na vyprodaný stadion

Úvodní domácí zápas českých fotbalistů v kvalifikaci mistrovství Evropy proti Polsku je vyprodaný, ačkoli se uskuteční až za dva týdny a dva dny. Fanoušci včera skoupili posledních přibližně tisíc lístků, žádné další vstupenky už do prodeje nepůjdou. Fotbalová asociace ČR o tom informovala na svém webu.

FAČR důrazně varuje před nákupem lístků na zápas proti Polsku z neoficiálních zdrojů. Může se jednat o falzifikáty nebo několikrát přeprodané vstupenky. Nakupujícím proto hrozí, že se na stadion nedostanou.

Reprezentace chystá před zápasem také už tradiční Fortuna Fanpark, který bude otevřený od 16.00 a vstupné bude zdarma. Prvních pět set příchozích s plnohodnotnou zápasovou vstupenkou a staženou Fankartou dostane merchandising Puma. Připravený bude také bohatý doprovodný program a občerstvení ve vyhřívaných stanech. 

Zápas s papírově nejsilnějším sokem v boji o postup na Euro se v pražském Edenu odehraje v pátek 24. března od 20.45 hodin. Hlavní hvězdou polského výběrz je barcelonský kanonýr Robert Lewandowski, jejž však nyní trápí svalové zranění.

Dalšími soupeři svěřenců trenéra Jaroslava Šilhavého ve skupině budou Albánie, Faerské ostrovy a Moldavsko. Na Euro 2024, které bude v hostit Německo, postoupí první dva týmy z každé z nalosovaných skupin.

Program české fotbalové reprezentace v roce 2023
24. 3.Česko – Polsko-:-Praha, Fortuna Arenakvalifikace EURO 2024
27. 3. Moldavsko – Česko-:-Kišiněv, Zimbru stadiumkvalifikace EURO 2024
17. 6.Faerské o. – Česko-:-?kvalifikace EURO 2024
20. 6.Černá Hora – Česko-:-Podgorica, Městská stadionpříprava
7. 9.Česko – Albánie-:-?kvalifikace EURO 2024
10. 9.Maďarsko – Česko-:-Budapešť, Puskás Arenapříprava
12. 10.Albánie – Česko-:-?kvalifikace EURO 2024
15. 10.Česko – Faerské o.-:-?kvalifikace EURO 2024
17. 11. Polsko – Česko-:-?kvalifikace EURO 2024

(pk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy