Czech Indoor Gala hlásí vyprodáno

Do zlatého mítinku World Athletics Indoor Tour Czech Indoor Gala 2024 zbývají už jen čtyři dny a pořadatelé hlásí vyprodáno.  

Ostrava je městem sportu a atletika se zde těší velké popularitě. O tom svědčí i to, že se mítink koná každoročně za významné podpory Moravskoslezského kraje i Statutárního města Ostravy. Místní publikum královně sportu rozumí a vždy dokáže vytvořit jedinečnou atmosféru. Jinak by tomu nemělo být ani při letošním vydání Czech Indoor Gala, jelikož vstupenky už jsou úplně vyprodány.

Mítink se premiérově těší z toho, že povýšil do nejvyšší kategorie Gold v rámci World Athletics Indoor Tour. Patří tak mezi sedm nejkvalitnějšího halových mítinků na světě, což ještě zvyšuje jeho prestiž. Těšit se můžeme na velké zahraniční hvězdy v čele s dálkařským olympijským šampionem Miltiadem Tentoglouem nebo halovým mistrem světa ve vrhu koulí Tomem Walshem z Nového Zélandu.

Chybět nebudou ani největší domácí hvězdy jako Tomáš Staněk, Amálie Švábíková, Radek Juška, Lada Vondrová nebo Tereza Petržilková. Těšit se můžeme i na budoucnost české atletiky v podání juniorských evropských šampiónů Jakuba Dudychy s Lurdes Glorii Manuel či dálkaře Petra Meindlschmida.

Národní program mítinku bude možné sledovat prostřednictvím streamu na Facebooku Česká atletika od 13.30 hodin. Hlavní program pak nabídne v přímém přenosu stanice ČT sport od 16.50 hodin.

(koz)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy