Nejbláznivější a nejúžasnější finále, píšou argentinská média

Lionel Messi končí na mistrovství světa tak, jak si zaslouží, není pochyb, že je nejlepší fotbalista na světě, shodují se po včerejším dramatickém finále argentinské, brazilské či španělské deníky. Vyzdvihly zejména Messiho hru v jeho zřejmě posledním zápase na světových šampionátech a zápas označily za infarktový a nezapomenutelný.

»Spravedlivý Bůh dal Messimu trofej, kterou si zaslouží,« zhodnotil závěr katarského šampionátu argentinský deník Clarín. »Není pochyb, je nejlepší na světě,« dodal deník s odkazem na kapitána argentinské reprezentace a finále označil za nejbláznivější a zároveň nejúžasnější finále v historii.

»Sláva bohu! Sláva Messimu! Messi se stal nejlepším hráčem historie, promiň, Diego,« napsal argentinský sportovní deník Olé s omluvou legendárnímu Diegu Maradonovi. I podle něj si Messi triumf více než zasloužil.

Rovněž server brazilského deníku Folha de Sao Palo označil za vítěze šampionátu argentinského kapitána. »Messi zářil a Argentina je potřetí mistrem, po dramatickém zápase,« napsal portugalský deník Bola.

»Nejnapínavější finále v historii dosadilo na trůn Messiho,« napsal španělský deník El País, který Messiho označil za skvělého a jedinečného fotbalistu. »Protože je jedinečný, kdo takto září v 35 letech.«

»Messi je šampionem, Bůh konečně napravil chybu,« napsal argentinský server Infobae, podle něhož je Messi nejlepším hráčem světa už 15 let.

Argentinský deník La Nación rovněž označil včerejší finále za nejlepší v historii. »Messiho tým získal místo ve fotbalovém nebi,« napsal list.

(čtk)

FOTO – ČTK/AP

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy