Nabitá sobota i neděle Pavla Kožíška. Cesta kolem světa a Kouzelný víkend

Napilno bude mít o nadcházejícím víkendu náš nejslavnější kouzelník Pavel Kožíšek. V sobotu se představí při představení ve svém líbeznickém divadle, navíc po oba dny volna probíhá v Praze tzv. Kouzelný víkend.

Jak takový Kouzelný víkend vypadá? V Muzeu fantastických iluzí ve Vodičkově ulici se mohou návštěvníci těšit na fascinující svět optických klamů s více než 150 interaktivními zábavnými exponáty. »Věřte, že v největším muzeu trikových iluzí v Praze si perfektní zábavu užije opravdu každý bez rozdílu věku. Vydejte se za jedinečným zážitkem do nejzábavnějšího českého muzea. Pořídíte si fakt legrační fotky a videa. Dýchne na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí,« láká Kožíšek. Více se děti i dospělí, kteří nebudou věřit svým očím, dočtou zde.

Strhující bude i sobota v líbeznickém Divadle kouzel. Od 14 hodin se koná představení pro děti Škola kouzel. Přítomní si mohou hrát na kouzelnickou školu, přičemž každý kouzelnický učeň na jevišti dostane pravé kouzelnické vysvědčení a všechny děti v sále budou zapojeny do většiny kouzel a soutěží. Po představení je pro děti připravena autogramiáda (podpisové fotografie zdarma) a fotografování s Pavlem Kožíškem.

V divadle si mimo jiné lze prohlédnout výstavku starých kouzelnických rekvizit, dobových plakátů a hrnečky s podpisy slavných osobností. A pokud si návštěvníci sáhnou na kouzelnickou hůlku v salónku Harryho Houdiniho, tak se jim prý splní tajné přání!

V přízemí divadla je otevřený Zrcadlový labyrint, které má nejen u dětí velký úspěch. Nechybí velké unikátní zrcadlové bludiště, síň smíchu s vtipnými zrcadly, antigravitační místnost, levitující stolek, jedinečné optické klamy a iluze. Zrcadlový labyrint lze navštívit před nebo po představení. Více zde.

(mac)

FOTO – archiv Pavla Kožíška

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy