Zpěvačka Nykki věnovala svůj hit příteli – hvězdě NHL Martinu Nečasovi

Je krásná, talentovaná, a parádně jí to zpívá. Nykki. Její písničky zní u nás pravidelně na rádiu Evropa 2, mají milionová zhlédnutí na YouTube a postupně si buduje jméno i v cizině. Novou skladbu o lásce věnovala svému příteli, jednomu z nejvýraznějších hráčů současné NHL, s nímž žije v americké Severní Karolíně!

Písnička se jmenuje Playing It Cool a Nykki se v ní v tanečním rytmu a plná optimismu vyznává z lásky. Aby ne, když nyní prožívá krásné období, které provází nejen úspěchy na hudebním poli, ale také naplněný vztah s jejím přítelem, hokejistou týmu NHL Carolina Hurricanes Martinem Nečasem.

»Tohle je moje na sto procent pozitivní písnička, která mě moc baví. Napsala jsem ji pro svého přítele, chtěla jsem jejím prostřednictvím vyjádřit své pocity, trochu si udělat legraci sama ze sebe, ale hlavně být naprosto upřímná,« říká Nykki k nové skladbě, se kterou jí přes Zoom pomáhali producent John Foyle a hudebník St£fan. Ti ji svým zvukem dotáhli k »popové dokonalosti«, jak o ní v zámoří zaznělo.

»Konečně mám milostnou píseň, která není o žalu. Chtěla jsem, aby to byl ten typ písničky, kterou uslyšíte po poslední scéně v nějakém romantickém filmu. Její zvuk je tentokrát více popovější, než u mých předcházejících písniček, ale pořád jsem to já, Nykki. A hlavně, tahle skladba vychází z mého vztahu, jenž teď prožívám, a který si také velmi užívám,« svěřuje se sexy zpěvačka.

K písni vzniklo i video, které je velmi úspěšné na YouTube i na dalších sociálních kanálech. »Chtěla jsem, aby klip byl jednoduchý a sladký – jsem totiž beznadějná romantička, vyrostla jsem na filmových slaďárnách. To se ve videu, myslím, odrazilo. Natáčení jsme si užili, střídala jsem hodně podob a účesů, aby to každého bavilo sledovat. A podle všeho jsme se trefili,« těší Nykki.

Jak bylo řečeno v úvodu, Nykki si stále více všímají i v zahraničí. Časopis Wonderland ji označil jako objev, který se vyplatí sledovat. »S každou novou písničkou Nykki rozšiřuje svůj potenciál,« napsal.

Billboard pochválil její vokály a udělil pečeť jejímu debutovému videu, které má na YouTube již přes milion přehrání. Jeho remix se ve sledované britské hitparádě UK Commercial Pop Top 30 Club Charts umístil na 13. místě. Klip k písni Lost My Mind vidělo na YouTube dokonce 1,5 milionu lidí. A uznávaný časopis Rollacoaster Magazine vyzdvihl Nykki pro její »emocionálně zabarvené, energické popové písně, které se mohou pochlubit nepopiratelnou chytlavostí.«

(mac)

FOTO – archiv Nykki

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy