Hokejový titul získají Pardubice, předvídají bookmakeři Fortuny

Českým hokejovým mistrem bude pardubické Dynamo. Alespoň to tak vidí bookmakeři sázkové kanceláře Fortuna. Na celkový triumf vítěze základní části lze vsadit v kurzu 1,77:1. Semifinále play off začíná dnes právě na východě Čech, kam zavítá k prvnímu vzájemnému souboji litvínovská Verva. K postupu do finále je potřeba zvítězit v sérii čtyřikrát.

Druhým největším favoritem je Sparta, která v semifinále změří síly s Třincem. Na titul Pražanů je ve Fortuně vypsán kurz 2,70:1, na obhajobu úřadujících šampionů, kteří by tak zvedli pohár nad hlavu již popáté v řadě, kurz 7:1. Série mezi dvěma tradičními soupeři začíná v úterý v O2 areně a je zajímavé – i s ohledem na názory bookmakerů – že kapitán Sparty Michal Řepík považuje za favorita série Slezany (více zde).

Asi však nepřekvapí, že největším outsiderem je Litvínov. Pokud získá titul, pak za jednu vsazenou korunu sázkař vyinkasuje 18 Kč. Lze vsadit i na to, že Verva v semifinále překvapivě vyřadí Pardubice, a to v kurzu 5,30:1. Opačně to tak výhodné není – 1,15:1. I z toho je vidět, jak velkým favoritem Dynamo je…

A ještě kurzy na vítěze druhého semifinále: na postup Sparty činí 1,37:1, na konečnou semifinálovou radost Třince pak 2,99:1.

(koz)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy