Richard Sacher to rozjede v Prostřeno! Special na TV Prima

Prostřeno! bude tentokrát speciální, s hvězdami titulních stran. O hlavní výhru 60 tisíc a další tisíce v divácké volbě se na obrazovkách TV Prima (23.–27. 1. 2023, vždy od 17.50) utkají Richard Sacher, Sámer Issa, Jaro Smejkal, Marie Pojkarová a Monika Binias. Jako první soutěžní večeři připraví spisovatel, novinář, moderátor, zpěvák a astrolog Richard Sacher, známý i jako cestovatel Richie. Ten vsadil na menu italsko-řecko-rumunské. Ke každému chodu vyprávěl zajímavý příběh a pro hosty si připravil astrologickou zábavu.

Zpívající spisovatel uvaří už v pondělí

Ne všechno se ale Richardovi podle hostů podařilo dochutit, třeba v kuřecí polévce Sámer cítil rybu a Monice v ní zase chyběl citron. Kromě dochucení jídel se bude řešit také nesoulad mezi Jarem a Richardem. Ten si totiž z Jara už při příchodu nemístně vystřelil, když řekl, že se ho lekl. Jaro ten vtípek nepochopil a pánové si u stolu vyměnili pár názorů. U stolu však nebude jen drama, ale i legrace. Vyprávěly se historky hodné titulních stran – Marie Pojkarová se svěřila s tím, jaké má tetování mezi prsy a že jí maminka porodila do záchodu.

V úterý diváky pobaví Sámer Issa

V úterý svůj kuchařský um ukáže zpěvák a skladatel Sámer Issa. Ten už jednou před kamerami vařil, a dokonce se mu podařilo zvítězit. Sámer o sobě prozradí, že kromě muziky miluje svůj domácí zvěřinec a taky sport. Zvířátek má doma hned několik. Spoustu jich dokonce zachránil. Sámer sází na syrskou kuchyni, která je mu nejbližší. Menu napsal dost fikaně, hosté vůbec nevěděli, co je čeká, když sliboval třeba Damašek nebo Arabskou noc. V kuchyni si Sámer poradí s nejednou překážkou, ale falafel bude nad jeho síly, což mu vůbec nevadí, protože pro hosty připraví alternativní hlavní chod z toho, co zbylo z předkrmů. Všichni jsou zvědaví, s jakou náladou dorazí Richard Sacher a jestli bude u stolu klid a mír. Richard se rozhodl, že u stolu nedopustí nudu a večer začne tím, že hodí po Jarovi olivou. Netrvá dlouho a dojde na další vyříkávání.

Středa – Jaro Smejkal je tam třeba!

Středeční soutěžní menu podává zpěvák, textař a majitel školy zpěvu Jaro Smejkal. Ten rád sportuje a netají se tím, že je výbušný, manuálně nezručný, ale i hodný a vtipný. Jaro hosty pozve do své rodné vísky a přivítá je v rodinném domě. Jaro se netají tím, že moc nevaří, a sám je zvědavý, jak si s menu poradí. Sází na kalábrijskou kuchyni. Richarda přivítá s úsměvem, který mu ale brzy na tváři ztuhne. Richardovi se nelíbí, že se za večeří cestovalo, a Jarova jídla se téměř nedotkne. A ještě mu jeho menu zkritizuje, že kalábrijská kuchyně vypadá a chutná jinak.

Marie Pojkarová opanuje čtvrtek

Ve čtvrtek se k plotně postaví zpěvačka Marie Pojkarová. Autorka legendárního hitu Pejskové se koušou ze všeho nejraději hraje na kytaru a zpívá. A taky ráda vaří. Hosty pozve do svého pražského bytu, který kvůli natáčení zvětšila o jednu místnost. Místa je tak v bytě dost a hosté se sem pohodlně vejdou. Maruška sází na českou kuchyni a na její přípravu si přivede pomocnici. V noci totiž spadla na ledu na hlavu a nebylo jí dobře. Maruška se natrápí se speciální porcí hlavního chodu pro Sámera, který nejí vepřové. A Richard Sacher se tentokrát nepouští jen do Jara, ale opře se i do Moniky, která si to pochopitelně nenechá líbit. Emoce se naštěstí zklidní při zábavě – hosté si budou stavět chaloupku z perníku a Maruška jim k tomu zazpívá.

Pátek připadl na Moniku Binias

Speciální týden se zakončí u milovnice pořadu Prostřeno! Moniky Binias. Ta je známá hned z několika televizních pořadů, přičemž po tom posledním, Štiky, se jí život otočil vzhůru nohama. Monika žije v Německu a je hokejovou manželkou. Své hosty pozve do bytu kamarádky a vsadí na oblíbené domácí recepty. Kromě variace předkrmů, chřestové polévky a panna cotty bude podávat tajný rodinný recept – kuře Maranello. Monika je připravena s úsměvem přivítat i Richarda, který ji předchozí večer urazil, ale dobrá nálada jí dlouho nevydrží a po chvíli Richarda posílá pryč od stolu. Nálada bude na bodě mrazu a situaci nepřidá ani karaoke jako zábava. A kdo nakonec vyhraje? Napínavé to bude až do konce.

A na závěr si můžete prohlédnout krátké video z prvního natáčecího dne pořadu Prostřeno! Special, kdy svým VIP hostům uvařil spisovatel, novinář, moderátor, astrolog a zpěvák Richard Sacher:

(mac)

FOTO – Prostřeno!

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy