Dětský fenomén Chiara. Zpěvačka se proměnila ve špionku

Jestli téhle holce něco nelze upřít, pak je to talent a showmanství v krvi. Chiara se během posledních měsíců vypracovala v jeden z největších dětských fenoménu u nás. Její kariéru odstartovalo obsazení do muzikálů Čas růží (Hudební divadlo Karlín) a Ostrov pokladů (Divadlo Broadway). Zahrála si ve filmové pohádce Princezna zakletá v čase II, ale především má svůj YouTube kanál a na něm pravidelný pořad Chiary svět. Tisícovkám jeho odběratelů nabízí písničky, nejrůznější proměny ve známé osobnosti, úkoly a další parádní nápady.

Jednou z nejoblíbenějších písniček Chiary je SuperGirl, a protože se z řad fanoušků stále ozývalo volání i po klipu… JE TADY!

V písničce se mladá slečna představuje jako hrdinka, která nenechá nikdy nikoho v nouzi. V klipu se promění na špionku a jde zachránit svého parťáka špiona, který se snaží ukrást zlatého dinosaura. Chiaře se ho povede vysvobodit, proplížit se kolem hlídačů a společně si odnést zlatou trofej. »Na té písničce se mi líbí, že všem dodá sílu, nikdo se nemusí bát, protože já přijdu a zachráním je, jsem prostě taková SUPERGIRL,« usmívá se Chiara.

Klip, v němž hrají dinosauři důležitou roli, se natáčel v Dinosaurii v POP aréně v Praze, nedaleko letiště. »Natáčeli jsme celý den v nádherném prostředí, mezi Dinosaury. Využili jsme všechny prostory, navštívili jsme Geosvět, virtuální realitu i zábavnou část s animací. V klipu měl jednu z hlavních rolí i zlatý dinosaurus, kterého špioni museli ukrást. Velké díky patří vedení Dinosaurie za poskytnutí prostor pro natáčení po celý den,« říká Iveta Serbousková, manažerka Chiary.

(mac)

FOTO – archiv Chiary

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy