Krásná vesnice v okresu Jing-šan – radostná atmosféra ve vesnici Lung-ču

Obyvatelé vesnice Lung-ču v okresu Jing-šan v Číně jsou docela spokojeni se jménem své vesnice, protože symbolizuje bohatství! Ale to nejcennější v srdcích vesničanů je radostná atmosféra ve vesnici. Ve vesnici Lung-ču se mísí »harmonie s krásou« a promítá se lidem do tváří.

Lidé jsou zde nesmírně šťastní – vzduch je dobrý, ekologie je dobrá, úroda na polích dobře roste a mají domy, auta a život.

Malá stavení a pole vesničanů jsou v harmonii ve vesnici Lung-ču.

Hejna volavek letí přes rýžová pole.

Vesnice Lung-ču je jedna z prvních tří krásných venkovských pilotních vesnic v okrese Jing-šan a v roce 2019 byla zvolena jako provinční civilizovaná vesnice v provincii Chu-pej.

Když vidíte úsměvy na tvářích vesničanů, musíte se také usmívat.

Ve vesnici je také mnoho mladých lidí, kteří pracují mimo vesnici. S cílem poskytnout jim jistotu a zlepšit život ostatních vesničanů, Wang Liang, stranický tajemník vesnice, vedl kádry, aby uvažovali a dělali praktické věci pro vesničany. »Musíme zjistit, jaký život chtějí masy žít, co potřebují, a pak najít způsob, jak to vyřešit.«

V noci je cesta ve vesnici tmavá a jsou zde potenciální bezpečnostní rizika. Wang Liang se snažil všechny přivést k realizaci projektu osvětlení. Letos investoval více než 300 tisíc jüanů a nainstaloval více než 160 světel, aby osvětlil cestu domů pro vesničany. 28 kamer v obci přitom neustále sleduje zatáčky a křižovatky vjíždějící a vyjíždějící z obce a vesničané se cítí plně v bezpečí.

Světla osvětlují tmu a zahřívají lidská srdce.

Aby vesničanům pomohla zvýšit jejich příjem, zavedla vesnice Lung-ču technologii a otevřela dvě továrny na elektronické zpracování. Vesničané, kteří převedli svou půdu, a pracovní síla, která ve vesnici zůstala, jako senioři a ženy, tak mají pracovní příležitosti. Kromě příjmu z převodu půdy si mohou přivydělat prací v továrnách.

Továrna a její pracovníci ve vesnici Lung-ču.

Ve všední dny, pokud se senioři, kteří žijí sami ve vesnici, neobjeví celý den na veřejnosti, vesničtí kádři potvrdí, zda jsou senioři v bezpečí.

Během zimních a letních prázdnin zorganizoval tajemník strany Wang Liang studenty, kteří se vrátili do vesnice, aby jako dobrovolníci vyučovali malé děti ve vesnici.

Senioři hrají karty a děti sledují hru.

S rozvojem vesnic volí stále více mladých lidí, kteří pracují ve městech, návrat do svých rodišť za účelem rozvoje. Wang Ťing-chung, který si téměř 20 let pronajímá pozemky v okolí Wu-chanu a pěstuje zeleninu, je optimistický ohledně vyhlídek rozvoje vesnice. Do vesnice se vrátil v roce 2021. S pomocí vesnice převedl 90 mu (6 ha) půdy a přivedl vesničany, aby společně pěstovali zeleninu. Rozsah jeho podnikání se bude v budoucnu dále rozšiřovat.

Běžné skleníkové zeleninové pole.

Teď, když přišel podzim, není na polích moc práce, půda se vzpamatovává a vesničané si lépe užívají šťastný život po sklizni!

Vesničané hrají ve volném čase karty a povídají si o tom, jak pohodlný vedou život.

(pr)

FOTO – CRI

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy