Novým trenérem Sparty bude Varaďa. Tým ale stále nepřevzal

Novým trenérem hokejové Sparty se podle médií stane Václav Varaďa. Bývalý kouč mistrovského Třince ale tým stále nepřevzal, trénink nepovede ani dnes. Vedení Pražanů odvolalo Pavla Pateru s asistentem Patrikem Martincem v sobotu 5. listopadu, od té doby se mužstvo připravuje pod vedením manažerů Petra Tona, Jaroslava Hlinky a trenéra dorostu Františka Ptáčka.

»Jednání stále probíhají. Jakmile uzavřeme kontrakt s novým trenérem, budeme fanoušky okamžitě informovat,« napsal tiskový mluvčí Marek Táborský ČTK.

Podle zpráv webů sport.cz a iSport.cz se Sparta již rozhodla, že Pateru nahradí Varaďa, který po minulé sezoně skončil v Třinci, který dovedl ke třem mistrovským titulům za sebou. Druhou variantou byl podle našich informací návrat Miloslava Hořavy, jenž Spratu dovedl v předešlých sezonách k bronu a stříbru, ovšem Varaďa stále v plánech Pražanů figuroval jako číslo jedna. Podle Táborského ale dnes dopoledne žádný nový trenér s hráči na ledě nebude.

Již ve středu přitom Spartu, která je v tabulce předposlední, čeká předehrávka 24. kola extraligy na ledě Třince. Povede Varaďa Pražany proti svému bývalému celku?

(koz)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy