Zuzana Stirská a Fine Gospel Time zvou na Tříkrálový koncert

Chytlavé písně v češtině i angličtině, včetně několika slavných vánočních songů, zazní na Tříkrálovém koncertu Zuzany Stirské a souboru Fine Gospel Time. Ten se – jako každý rok – uskuteční 6. ledna v 18 hodin v kostele svatého Martina ve zdi v Martinské ulici v Praze, jen několik metrů od Národní třídy. V roce 2023 toto datum vychází na pátek.

Malá dáma s velkým hlasem – tuhle přezdívku získala drobná Zuzana Stirská v průběhu svého dlouholetého účinkování v zahraničí. Prosadila se v Německu, kde se prezentovala na pódiích i v televizi, vystupovala taktéž na zaoceánských lodích. Po revoluci se vrátila do České republiky, konkrétně do divadla Semafor, kde působila před emigrací. V roce 1999 tam společně s principálem Jiřím Suchým založila gospelový soubor Gospel Time. Ten postupem času přejmenovala na Fine Gospel Time.

Tříkrálový koncert v kostele svatého Martina ve zdi je už neodmyslitelnou tradicí. Zuzana Stirská bude zpívat první hlas, hrát na klavír a také moderovat. Všechno zvládá bravurně, kromě toho stíhá improvizovat a dirigovat Fine Gospel Time. K nejúspěšnějším písním na jejich koncertech patří I Will Follow Him a Oh Happy Day, videoklipy k nim najdete na Youtube…

Kostel je vyhřívaný, tudíž se nemusíte bát, že se v něm budete klepat zimou. Jestliže se rozhodnete dorazit na poslední chvíli, vstupenky můžete zakoupit v místě konání před začátkem akce.

(mac)

FOTO – www.gospeltime.cz

Související články

1 KOMENTÁŘ

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy