Spravedlivý stát jako vize? Národní proud ji hodlá uskutečnit

Chce nám Unie zakázat chov domácích mazlíčků? Černochová dělá z naší země agresora na blízkém východě. Může za to vše Praha? A nebo máme moc diktovat to, co nám Praha v budoucnu přinese? Takovéto otázky si v aktuálním vysílání Národního proudu položil jeho hlavní představitel, publicista Václav Hrabák.

Aby lidé měli tu moc, o které mluvil v řečnických otázkách, od toho je tu právě zmíněná iniciativa, která sdružuje desítky vlasteneckých osobností. »Národní proud je odpověď na otázku: Jde vůbec cokoli změnit?« uvedl na videu Hrabák. »Všichni vidíme, kam dovedla naši zemi změna režimu v roce 1989. Většina z nás byla opojena svobodou a zdánlivě svobodnými volbami. Přitom hned po roce 1989 začala éra rozebírání státní infrastruktury. Ať už byly u moci vlády pravicové, levicové nebo obojaké,« upozornil Hrabák.

Právě z tohoto důvodu chce Národní proud změnu systému. Na svých internetových stránkách zvěřejnil aktuálně svoji vizi. Je to »spravedlivý stát svobodných a zdravých lidí jednajících ve prospěch společnosti, kteří si společně vládnou s respektem k životu a k tomu, co je přesahuje«.

K tomu je podle Národního proudu nutné nastolit zřízení odrážející skutečnou vůli lidu a současně omezit vliv zájmových skupin. »Dosáhneme toho rozhořením občanského hnutí jdoucího za společným cílem, které bude mít společenskou sílu a autoritu k prosazení nutných změn. 300 000 odhodlaných lidí dokáže zastavit destrukci naší země záměrně způsobovanou nadnárodními zájmovými skupinami,« upozorňuje dále iniciativa. »Chceme suverénní a sebevědomý stát založený na stabilních hodnotách, který je řízen schopnými a kompetentními lidmi pracujícími ve prospěch obyvatel, a ve kterém žijí svobodní a prosperující občané v bezpečném a zdravém prostředí, kteří mohou plně a svobodně rozvíjet svůj vlastní potenciál,« dodává Národní proud, který plynně navazuje na iniciativy Zachraňme náš stát a Stávkový výbor a sdružuje vlastenecké osobnosti napříč politickým spektrem.

(pk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy