CMG odhalila hlavní technologické inovace Gala Lampionového festivalu

Čínská mediální organizace China Media Group (CMG) uspořádala v pátek tiskovou konferenci pro Galapředstavení Lampionového festivalu 2023, na které byla představena řada technologických inovací a nejdůležitější momenty v programu. Akce se zúčastnil viceprezident CMG Wang Siao-čen.

Ťiang Wen-po, člen redakční rady CMG, představil aplikaci technologických inovací v Gala Lampionového festivalu. FOTO -CRI

V souladu s inovačními požadavky »myšlení + umění + technologie« realizuje CMG integrovanou produkci televize a nových médií a distribuuje a šíří ji prostřednictvím více mediálních platforem. Pohlcující efekty videa a audia programů jsou výrazně vylepšeny použitím nových technologií, jako jsou virtuální speciální efekty AR, XR virtuální reálná fúzní produkce, stereo video a trojrozměrný barevný zvuk.

Sü Kuang-wen, ředitel centra uměleckých programů CMG, nastiňuje obsah Gala Lampionového festivalu. FOTO – CRI

»Galapředstavení Lampionového festivalu bude prostřednictvím různých forem programu pokračovat v obecném tónu ‚šťastný, příznivý, jásavý‘, aby ukázalo tradiční charakteristiky Lampionového festivalu,« řekl Sü Kuang-wen, ředitel centra uměleckých programů CMG.

Na galapředstavení se překvapivě objeví řada tradičních čínských lidových řemesel, která byla zařazena mezi národní nehmotné kulturní dědictví.

5. února ve 20 hodin bude Galapředstavení Lampionového festivalu 2023 vysíláno současně na televizních kanálech CCTV, rádiu a platformách nových médií. Asi 500 městských kulturních náměstí po celé zemi bude vysílat Galapředstavení Lampionového festivalu na velkých obrazovkách 8K s ultra vysokým rozlišením.

(pr)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy