Zuzana Stirská a Fine Gospel Time se vrátí do divadla Semafor

Pouhých 153 cm vysoká zpěvačka Zuzana Stirská, které v Německu a na zaoceánských lodích přezdívali »malá dáma s velkým hlasem«, začínala svoji kariéru v pražském divadle Semafor, kam ji angažoval principál Jiří Suchý. V roce 1999 tam pak společně založili pěvecký soubor Gospel Time, který se časem přejmenoval na Fine Gospel Time. To proto, aby publikum předem pochopilo, že se nejedná o religiózní a příliš vážnou záležitost. Skvělou zprávou je, že již v neděli 16. října 2022 v 19 hodin budou Zuzana Stirská a Fine Gospel Time opět koncertovat právě v Semaforu!

Vzhledem k tomu, že semaforské jeviště není moc velké, vystoupí tam přibližně dvě třetiny více než třicetičlenného souboru. Zkrátka ti zpěváci, kteří budou aktuálně v nejlepší kondici. »Já se tam musím vejít celá,« zavtipkovala Stirská, která bude jako vždy zpívat první hlas a navíc celý večer moderovat. Nutno podotknout, že obojí zvládá na jedničku s hvězdičkou.

Pro publikum, jež usedne do hlediště divadla Semafor, si Zuzana opět připravila písně nejen v češtině, ale také v angličtině. Většina z nich je notoricky známá, například Oh Happy Day nebo I Will Follow Him z filmu Sestra v akci. Šetřit nebude hity ani hudebními styly – zazní gospel, pop, americké country, šanson, blues, jazz a možná i rap…

V tuto chvíli je koncert už téměř vyprodaný. Poslední volné vstupenky si můžete zakoupit na pokladně nebo internetových stránkách divadla Semafor. Pokud se na vás nedostane, případně nebudete moci dorazit z časových důvodů, nezoufejte! V neděli 18. prosince 2022 od 15 hodin se v podstatně větším Divadle U Hasičů uskuteční tradiční Vánoční Gospel Time Party Zuzany Stirské se svíčkami, svařáčkem a hosty.

(mac)

FOTO – www.gospeltime.cz

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy