Kouč Horejš skončil v Dynamu. S okamžitou platností

Trenér David Horejš skončil na základě rozhodnutí majitele klubu Vladimíra Koubka s okamžitou platností u fotbalistů Českých Budějovic. Bývalý ligový hráč odchod od Jihočechů potvrdil už v sobotu, kdy Dynamu skončila sezona, smlouvu měl však do konce června. Podle serveru iDNES.cz by měl mužstvo nově vést Jozef Weber.

»Davidovi jsem oznámil, že bude lepší, když už posledních 14 dní u týmu nebude působit. Pak následuje dovolená. Třeba to přivítá i on při jednání o dalším angažmá,« uvedl Koubek. U týmu skončil i Horejšův asistent Jiří Kohout, naopak další asistent Jiří Lerch mužstvo dočasně povede.

Čtyřiačtyřicetiletý Horejš převzal České Budějovice ve druhé lize a po postupu mezi leitu v ročníku 2018/19 se s týmem v každé sezoně vyhnul záchranářským bojům. Po sedmém a 13. místě letos jeho svěřenci obsadili desátou příčku. V semifinálové skupině o umístění dvakrát podlehli Mladé Boleslavi, čímž pro ně aktuální sezona skončila. Horejš potvrdil, že o novém angažmá jedná s Jabloncem.

Jednapadesátiletý Weber v minulosti vedl v nejvyšší soutěži Bohemians 1905, Mladou Boleslav a dvakrát Karvinou. Na lavičce Slezanů skončil loni v říjnu.

(čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy