Postup byl daleko, ale měli jsme vyhrát a potěšit fanoušky, míní Trávník

Podle zkušeného záložníka Slovácka Michala Trávníka byl postup přes Fenerbahce do play off Evropské ligy především kvůli porážce v Istanbulu 0:3 hodně daleko. Odchovance klubu z Uherského Hradiště ale mrzí, že jeho tým dnes nedokázal aspoň vyhrát a potěšit fanoušky. Zápas skončil remízou 1:1.

»Bylo to složité utkání, podobně jako v Turecku, v presinku jsme získávali dost balónů, ale svojí nekvalitou jsme nedohráli některé situace, což byla škoda. Ve druhé půli jsme měli náznaky šancí, a mrzí nás, že jsme aspoň nevyhráli, což by bylo lepší pro lidi a celkově by se na to dívalo jinak,« řekl na tiskové konferenci středopolař, který v létě přišel do Slovácka na hostování z pražské Sparty.

Postupové naděje domácích výrazně snížila prohra 0:3 v Istanbulu, což Trávník dobře vnímal. »Postup byl daleko, po zápase v Turecku jsme si sice říkali, že nic nebalíme a zkusíme to. Sestava Fenerbahce nás nijak nezaskočila. Popravdě řečeno, jsme se jí až tak moc nezabývali, protože oni mají kvalitu i mezi náhradníky, spíš jsme se zaměřili na sebe,« konstatoval.

Trávník byl dnes ve hře více vidět, plnil roli dirigenta, zvláště ve druhé půli při tlaku domácích. »V Turecku jsme hráli jiné rozestavení, dnes jsem se cítil líp, měl jsme více balónů. Mrzí mě, že jsem nedal gól při té střele, ale aspoň to dorazil Šašinka. Snad mi to tam spadne příště,« dodal.

Slovácko vstoupilo do sezony náročnými anglickými týdny a v neděli jej čeká liga v Českých Budějovicích. »Musíme dobře zregenerovat. Cítím se v pohodě a jsem připraven hrát, pokud to určí trenér,« nelámal si hlavu.

V týdnu získalo Slovácko posilu do ofenzivy v podobě Ondřeje Mihálika z Plzně. »Znám ho z našeho společného působení v Jablonci, je to gólový útočník a myslím, že by nám mohl pomoct,« dodal Trávník.

(čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy