Máme tým, který strašně dobře funguje, řekl vítkovický hrdina Lakatoš

Další dva góly přidal na své konto vítkovický hokejista Dominik Lakatoš. Vzhledem k tomu, že navíc na další branku přihrál, byl klíčovým strůjcem včerejší extraligové výhry Vítkovic nad Spartou 3:2. S 22 body se navíc posunul do čela kanadského bodování soutěže.

»Od začátku do konce jsme si šli za tím, za čím jsme chtěli. To se nám splnilo, máme tři body. Navíc ve fantastické atmosféře,« prohlásil po utkání Lakatoš, jehož tým z tribun podporovalo přes devět tisíc diváků.

Před nimi Vítkovice urvaly sedmou domácí výhru v sedmém utkání. Takovou bilanci Ostravané dlouho nepamatují. »Máme tým, který strašně dobře funguje, dokázali jsme se semknout a udělat partu. Byl to skvělý zážitek a nás lidi strašně hnali dopředu. Kulisa byla fantastická. Diváci si zasloužili, abychom vyhráli za tři body,« uvedl Lakatoš.

Podle něj byly rozhodujícím faktorem přesilovky. Sám v nich oba góly vstřelil. »Samozřejmě je to dobré pro celý mančaft, když speciální týmy fungují a můžeme si tím pomoct. To je velké plus. Díky bohu za to, že se nám povedlo ty góly dát. Závěr jsme si dokázali pohlídat,« řekl pětadvacetiletý forvard, který si včera upevnil pozici nejproduktivnějšího hráče Vítkovic s dvanácti trefami a desíti asistencemi.

I přesto výbornou aktuální formu ho minula pozvánka na nadcházející reprezentační akci Karjala Cup. »Samozřejmě jsem zklamán. Každý chce reprezentovat. Musím na sobě zapracovat a doladit některé své chyby a třeba se tam podívám. Nedá se nic dělat,« řekl Lakatoš.

(koz, čtk)

Související články

Zanechte komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Poslední zprávy